Najnovšie recenzie zo sekcie Bábiky
- nadherna babika, uzasny jemny material, dokonala prepracovanost, prijemna farebna zladenost jednotlivych casti, babika bola darcek pre malu princeznu Ellu k jej narodeniu, tak verim ze jej "babika Ella vila stastia" prinesie do zivota stastie
Bábika bola vianočným darčekom. Keďže to bolo pre 1 a 1/2 ročné dievčatko, nereklamovala som produkt, lebo takému malému dieťaťu nevysvetlíte, že darček nefunguje tak, ako má. Bábika nehovorila, aj keď sme vymenili baterky, nerozprávala, len chrčala a bzučala. Ostatné prevedenie a dizajn hračky bol v pohode.
Napriek tomu, že bo tovar ako vybalený lacnejší bol v perfektnom stave, dokonca aj originálne bezchybne zabalený
Figúrky boli darčekom pre nášho najmladšieho vnúčika k meninám. Harry Potter ho oslovil . Stotožnil sa s ním . Čaruje ako on ( napr. nám otvára dvere zaklínadlom ), chce bývať pod schodami…
Figúrky sú krásne - autentické . Vrelo odporúčam fanúšikom kníh
i filmov o Harrym Potterovi .
- Krásna bábika.
- Hračka pre najmenšiu pravnučku. Vhodná svojou mäkkosťou a ľahkosťou.
- Prenoska, v ktorej je bábika sa dá umiestniť tak, aby ju malo dieťatko v dohľade.
Odporúčam ako pekný, milý darček pre malé slečny, ktoré sa určite potešia.
- Rýchle dodanie, dobrá cena, krásna bábika.
- Vatera ako na obrazku
- Spokojnosť
objednávka bola vybavená promtne
Vlasy bábiky vyzerajú úplne inak, nie sú kučeravé, sú akoby zmoknuté.
Super hracka pre dievčatá
Vnučka tieto bábiky miluje. Sú krásne.
Jednoduché objednanie,rýchle dodanie.Bábika je veľmi pekná.
V objednávke som uviedla meno na bábiku Tamarka a prišla s nápisom Tamara.
Úžasná, mäkká bábika, stvorená pre deti na mojkanie. Tvárička bábiky je milá a verím, že poteší každé dieťa.
Super kvalita,tovar zodpovedal obrázku
Bábika je veľmi pekná a milučká. Veľmi sa páči deťom,pekne rozpráva. A je presne taká tá do ruky nie je veľká ťažká pre 1 ročné dieťa.
- Mala a správna
- Naživo krasna
- Prijemne zvuky vydava
Naša dcerka sa jej veľmi teší, je to milá babika ktorá reaguje na príslušenstvo a podla toho vydáva zvuky. Veľmi sa tešíme z kúpy
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »